Träningsplanering v46

Måndag: Styrketräning, fokus på överdel.
Gick helt okej. Har kört bättre, har kört sämre.
Tisdag: Bodypump / Promenad& Spinning.
Onsdag: Morgonpromenad + Bodybalande
Torsdag: Morgonstyrketräning, fokus på rumpa&ben, hem till Stockholm.
Fredag: Träna på mitt gamla gym. Bröst, armar, axlar, mage.
Lördag: Thaiboxning <3 <3 <3 
Söndag: Rumpa + intervaller på mitt gamla gym. 
 
Kan bli bra. 

Träning och fokus just nu

Såhär ligger fokus just nu; 
 
Träning
Just nu försöker jag hålla mig till att träna fem dagar i veckan. Kör mest styrketräning med hög puls, också mycket intervaller och långa promenader. Det viktigaste för mig är att jag inte kör på för hårt så att jag blir skadad, men att jag inte heller lallar runt när jag är på gymmet utan att jag verkligen fokuserar på den muskelgrupp jag tränar.
 
Kost
Att jag flyttat hemifrån underlättar väldigt mycket då jag alltid får laga min egen mat, och kan ha vad jag vill hemma. Nackdelarna är att det är dyrt att äta exakt det man vill då t ex Kesella och bär är ganska dyrt. 
Just nu kör jag sex mål om dagen, fem om jag inte tränar, ungefär 300kcal i varje. Lite mer, lite mindre. Försöker att äta mindre kolhydrater emot kvällen. Efter träningen kör jag en whey-80 shake och en banan. Har jag tränat mycket har jag mer än en skopa, har jag tränat lite mindre bra blir det lite mindre än en skopa. 
Jag skär inte av på socker helt, men äter det inte till vardags. Det har jag inget problem med heller, som det ser ut i dagsläget. Sockersuget är inte överdrivet starkt. Jag tror att mitt enda problem har varit att vi festat tre dagar i veckan, egentligen. Och att man dagen efter äter en kebab eller två. Skall man dricka är det big no no att hålla på med cider och öl, endast vin är acceptabelt. 
 
 

comeback

Efter världens längsta bloggpaus tänkte vi göra comeback. Jag har nu flyttat till en ny stad, träffat nya människor och såklart fått massor av nya livsintryck. Det har varit mycket de senaste månaderna, men nu börjar man förstå att man faktiskt bor i en ny stad med nya människor, och att man kommer göra det ett tag.
Mitt nya gym är grymt, jag saknar det gamla, gymnastiken och boxningen men ähvafan. Jag försöker göra det bästa av situationen. 
 
Det har blivit lite för mycket alkohol den senaste tiden. Kanske är det så man skall jobba när man är student, men jag orkar inte dricka mer. Mitt nya mål är därför att vara i samma form jag var på studenten, när julen är här. Det är en bit tillbaka dit, men jag tänker inte ge upp. Om jag kommer dit tänker jag bygga på lite under våren, för att sedan deffa till sommaren. JAAAA så nu kör vi. 
 
Jonis och jag <3 

RSS 2.0